Saturday, 25 July 2015

RAYA WITH GIRLFRIENDS

by

Raya ke 8 dengan bae.Walau tak semua dapat hadir,ot's oklah.Bukan senang nak dapat kumpul sekali.Yelah semua pun busy ada hal masing-masing.

So,only this 2 pretty ladies yang hadir semalam.



Ni,first time deme mai raya dekat rumah I.Ma kasih ye sudi hadir.


and girls be like.............

Bila dah jumpa selain makan,pok pek of course another thing is wefie sampai full memori card ~~





Pose ayu sikit


Kla,fefeling pwincess sikit.Bagi can sikit.

Bila agaknya nak dapat kumpul sekali semua ni.Manyak susah woo nak jumpa even sume duduk ipoh ~~

2 comments:

Anonymous said...

sis dah habis degree and now buat apa? sebab saya minat in public admin but then ramai ckp takdapat keje lagi. would u mind to share

MuniRAH Kadir said...

@Anonymous
yup,baru je habis and result baru kuar.so sekarang tgh relax kat rumah sementara tunggu offer keje.Banyaknya prospek kerja untuk bidang ni,cuma kena rajinlah cari :)