Thursday, 2 April 2015

REVIEW KEDAI BURGER 21 GRILLED

by


Kepada peminat-peminat makanan yang suka makan burger,moleklah kalau kome datang ke sini.Pelbagai pilihan ada.Dari kecik ke besor.Makin besor burger yang anda pilih,makin tinggilah wang yang harus kome keluarkan.So,this is the first time aku makan kat sini.Since,along belanja,apa lagi,grab jelah.


Hari tu,kami order,Mexican extravagansa monster beef grilled.Gua bagi 5 bintang.Sedap tak tipu.Nak nak lagi bila makan tang daging tu,Perghh,kecor liuq.
Actually,kedai ni terletak dekat kinta river front yang famous sebab pokok yang banyak lampu tu.Memang cantik tempat ni.Tapi,entahlah,makin lama aku tengok macam tak ramai yang datang kat sini.Lagipun,sekarang just ada beberapa buah kedai je yang still beroperasi di sini.


Tarikan baru yang ada kat sini,adalah perkhidmatan basikal.Ada basikal yang boleh naik 3 orang,2 orang,single pun ada.Nak rasa sweet-sweet dengan family ke,ok jugak datang kat sini.Lagipun,dekat dengan taman dr.Senang citer,tempat ni memang strategik sebab dia terletak di tengah-tengah bandar.


No comments: